Browser Yang Jarang Diketahui/Dikenal Masyarakat [Kualitas Sama]

Browser Yang Jarang Diketahui/Dikenal Masyarakat [Kualitas Sama]

Browser Yang Jarang Diketahui/Dikenal Masyarakat [Kualitas Sama]

Rafi Orilya,- Browser merupakan software yang sering digunakan oleh orang-orang untuk berselancar didunia maya. Ya, memang masyarakat tak asing dengan nama “Mozilla Firefox”, “Google Chrome”, “Opera”, “IE”. Namun sebenarnya ada banyak browser yang kualitasnya sma seperti browser-browser diatas. Berikut beberapa browser yang jarang dikenal  masyarakat :

1. OMNIWEB (http://www.omnigroup.com/products/omniweb/)
OmniWeb is a powerful, feature-rich alternative to the standard web browser. Save time and be more productive by using built-in web shortcuts and unique drag-and-drop tabbed windows.


2. STAINLESS (http://www.stainlessapp.com/)
A multi-process browser for OS X.
Although Stainless started out as a technology demo to showcase our own multi-processing architecture in response to Google Chrome, we’ve been inspired by our growing fanbase to forge ahead and craft Stainless into a full-fledged browser. In fact, Stainless now has features you won’t find in Chrome or in any other browser.

3. SWIFTFOX (http://getswiftfox.com/)
Swiftfox is an optimized build of Mozilla Firefox. Swiftfox has builds for both AMD and Intel processors and is based on the most cutting edge Firefox source code available.

4. MAXTHON (http://www.maxthon.com/)
Maxthon 3 comes with a browser engine that draws web pages 200% faster than Google Chrome.
5. KONQUEROR (http://www.konqueror.org/)
At the heart of Konqueror is the KHTML rendering engine supporting the latest Web Standards such as HTML5, Javascript, CSS3 and others. Alternatively, Konqueror can also use Webkit (a KHTML-derived engine now used by Google Chrome and Apple’s Safari).

6. LUNASCAPE (http://www.lunascape.tv/)
LUNASCAPE is the world’s first and only triple engine browser. It has been downloaded over 20 million times and it’s available globally in 12 languages. Try it for yourself the new kind of speed and versatility.

7. SLEIPNIR (http://www.fenrir-inc.com/)
Sleipnir is a tabbed web browser developed by Fenrir Inc

8. CAMINO (http://caminobrowser.org/)
Camino is an open source web browser developed with a focus on providing the best possible experience for Mac OS X users.
9. SEAMONKEY (http://www.seamonkey-project.org/)
Web-browser, advanced e-mail, newsgroup and feed client, IRC chat, and HTML editing made simple—all your Internet needs in one application.

10. FLOCK (http://flock.com/)
The social web browser.

Yaapp... begitulah yang dapat saya share kali ini semoga bermanfaat buat sobat-sobat yang membaca, eh. Jangan pergi dulu sob.. komentar dibawah ditunggu looh.
Thank’s before

Artikel Dilindungi
Sertakan alamat blog ini jika mengcopy paste
Hak Cipta Dilindungi


Terima Kasih
Rafi Orilya Groups
by Rafi Aldiansyah Asikin

8 komentar

  1. Komentar ini telah dihapus oleh administrator blog.

    BalasHapus
  2. info yang bermanfaat mas

    BalasHapus
  3. Mas Andi : Iyah mas... memang kadang kalo belum yakin-jadi takut nyoba. padahal browser yg lainpun lebih asik. :)

    Mas Septy : thank's mas.. :)

    BalasHapus
  4. Iya mas, keseringan orang pakai Mozzila, Chrome aja yang lain gak gitu sering.. hehe mungkin ente buat artikel ini biar browser di atas bisa di gunakan dengan baik juga :D

    BalasHapus
  5. Saya lebih suka pakai mozila firefox mas, soalnya udah biasa dan tampilannya menurut saya bagus. Hehe,

    BalasHapus
  6. Saya pernah mendengar luna scape bang, tapi belum pernah mencoba hehe

    BalasHapus
  7. Flock itu sering dipake di warnet daerah sini gan

    BalasHapus
  8. kalau ane sih paling pakai mozila firefox , ane belum tahu semua tuh yang ada diatas , kira kira fiturnya bagus gak

    BalasHapus

Komentar anda sangat dibutuhkan bagi kemajuan kami untuk terus berkarya.
Diharapkan :
* Berkomentarlah dengan bahasa yang baik
* Tidak ada unsur SARA, SPAM, PORNO
* Tidak merugikan orang lain
* Menunjukkan identitas yang jelas bukan Anonim

Diperkenankan :
* Komentar promosi link web anda
* Kritik & Saran

[Protected] by DMCA Protection Pro™
EmoticonEmoticon